Even voorstellen: Simone Pol, kandidaat nr. 2

12 maart 2022

Even voorstellen!

Ik ben Simone Pol, woon sinds 2000 in ons mooie Ommen en sinds 3 jaar in de Zeeheldenbuurt aan de Doormanstraat.

Van huis uit heb ik een rood hart meegekregen en altijd PvdA gestemd. Het authentieke motto “eerlijk delen” en “de breedste schouders dragen de zwaarste lasten” spreekt mij zeer aan. “Samen sterk” ook, want zonder steun van onze omgeving, leden en kiezers kunnen we niet.

Vanaf 2010 ben ik plaatsvervangend raadslid geweest in de Ommer raadscommissies en ik doe dit nog steeds met heel veel plezier. Ik heb mij wederom verkiesbaar gesteld, omdat ik er aan toe ben om niet alleen in de raadscommissie, maar ook in de echte gemeenteraad mijn sociale geluid te laten horen.

En dat geluid betreft onderwerpen als: of isolatie en verduurzaming van je woning voor iedereen betaalbaar is, tot het veiliger maken van onze buurt door hardrijders en sluipverkeer te weren, alsook oog hebben voor eenzame ouderen tot een inspiratietuin aanleggen als groene oase en ontmoetingsplek voor de hele Zeeheldenbuurt.

Ik volg daarbij mijn rode hart en heb oog voor de menselijke maat. Als echte regelaar zie ik overal de uitdaging in. “Kan niet” bestaat bij mij niet; “daar ga ik voor” is mijn motto. Onderwerpen binnen Armoedebestrijding, Burgerparticipatie, een eerlijke woningmarkt, duurzaamheid en een fijne groene leefomgeving spreken mij aan.

Maar ik ben ook zo benieuwd wat jou aanspreekt! Laat me dat weten via onderstaand email-adres of tijdens een persoonlijk gesprek. Wat kan ik voor jou en onze mooie buurt betekenen? Ik hoor het graag!

Hartelijke groet,

Simone Pol

E-mail: [email protected]

P.S: stem aankomende gemeenteraadsverkiezingen op de PvdA-Ommen, stem op een vrouw, stem op mij, zodat wij samen onze stem kunnen laten horen in de gemeenteraad van Ommen.

Een mooi, groen en sociaal Ommen; daar bouw ik als raadslid met veel liefde aan mee.